"De waarde van resultaat ligt in het bereiken ervan."

Dienstverlening

Onze dienstverlening is gericht op een integrale benadering van vraagstukken van onze klanten op het gebied van huisvesting- en organisatiemanagement. U kunt bij ons terecht met uw vraagstuk en begeleiden samen met u en uw organisatie het gehele traject, vanaf het eerste initiatief tot en met het moment van ingebruikname. Daarnaast richt onze dienstverlening zich op specifieke vraagstukken op het gebied van ondersteuning, onderzoek, inspecties, programmering en certificering.

Wij kunnen u van begin tot eind ondersteunen bij uw huisvestingsvraagstukken. U kunt ons inschakelen voor strategische visies op huisvesting, langetermijnhuisvestingsplannen, haalbaarheidsonderzoeken, het opstellen van Programma's van Eisen, het ontwikkelen van huisvestingsconcepten, het toetsen of verbeteren van ontwerpen en begeleiden van ontwerpprocessen, het inhoudelijk begeleiden van ontwerpwedstrijden en architectenselecties en het (mede) opstellen van ramingen voor investerings- en exploitatiekosten.

Daarnaast richt onze dienstverlening zich op specifieke vraagstukken op het gebied van ondersteuning, onderzoek, inspecties, programmering en certificering.

Op deze pagina kunt u terecht voor meer informatie over het aanbod van onze dienstverlening. Voor vragen over onze dienstverlening kunt u via onze contactpagina ten alle tijden bij ons terecht.iso